Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ'' News ΤΑ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!!!!!!! ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΓΟ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.......
Επίσκεψη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας πραγματοποίησε, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση του Ιδρύματος και ενημερώθηκε γιαIMG_20151103_113302 την πρόοδο των εργασιών για την αποκατάσταση του κεντρικού κτιρίου του Ιδρύματος.
Στην διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό και επιμέρους θέματα αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο της αναθεώρησης των εγκεκριμένων μελετών. Έτσι, το έργο, προϋπολογισμού 18 εκατομ. €, που έχει ενταχθεί επί Σγουρού, από την Περιφέρεια Αττικής στο ΕΣΠΑ και εκτελείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Πειραιά, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του επόμενου έτους.
Το ιστορικό κτήριο του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, που έχει χαρακτηριστεί ως νεώτερο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Πειραιά, είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από το σεισμό του 1999, οι οποίες οδήγησαν στο κλείσιμο του κεντρικού κτιρίου. Γι’ αυτό, από τότε τα παιδιά του Ιδρύματος διαμένουν σε λυόμενες κατασκευές στις οποίες κάνουν και μαθήματα παιδιά του στεγαζόμενου στον χώρο Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης σημείωσε ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα μπορέσει να αποκατασταθεί η λειτουργία του Ιδρύματος και του στεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου αλλά ταυτόχρονα αυτό το σημαντικό κτίριο να συνδεθεί με τον Πειραιά και τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.