Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΠΕΙΡΑΙΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2018



Τα  παιδιά  έχουν  ανάγκη  από  καθημερινή  φυσική  δραστηριότητα, η οποία   βοηθά  στην  ανάπτυξη  και  βελτιώνει  τόσο  τη  σωματική όσο  και  την  ψυχική  υγεία.
Ο αθλητισμός δεν αφορά μόνο στη σωματική ανάπτυξη και υγεία, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το παιδί αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Με τη συμμετοχή  του στα αθλήματα γίνεται μέλος μιας ομάδας και μαθαίνει να επικοινωνεί ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια προς έναν κοινό στόχο.
`Ενα τέτοιο παράδειγμα έδωσαν και οι μαθητές μας που βοήθησαν τον αξιολάτρευτο συμμαθητή τους να πάρει μέρος με τη βοήθεια της Κας Αλεξάνδρας στα παιχνίδια,γιατί

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μια ευχάριστη ενασχόληση.







Και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε σήμερα η κεντρική εκδήλωση της διαδημοτικής δράσης «Σχολικός Πειραιαθλητισμός 2018», στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Π.Α.Ν. στην παραλία Βοτσαλάκια.

Συνολικά  συμμετείχαν 11.000 μαθητές 

Ο Σχολικός ΠειραιΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 2018 διοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Πειραιά (Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πειραιά) και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων: Πειραιά, Νικαίας – Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Be Active».

Πήραμε μέρος κι εμείς . Οι μαθητές μας έπαιξαν :Μπάσκετ-ποδόσφαιρο και συμμετείχαν σε δραστηριότητες του kids athletics. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για τις αποδόσεις των μαθητών μας. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ : ΕΔΩ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.