Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣΜΕΡΕΣ ........Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, οργανώσε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο Δράσης «Μαζεύω καπάκια ,Μοιράζω χαμόγελα » για την συγκέντρωση πλαστικών πωμάτων, ώστε να αποκτηθούν αναπηρικά αμαξίδια.
Ο σκοπός της Δράσης  είναι ιερός καθώς πολλοί συμπολίτες μας, έχουν ανάγκη αναπηρικά αμαξίδια ,χωρίς να έχουν την δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Εδώ ερχόμαστε Εμείς και Εσείς, που ελπίζουμε με την συνεργασία μας, να δώσουμε μια ευκαιρία σ’ αυτούς τους ανθρώπους να αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής τους.

Η Δράση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα! 


(Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, πολλοί από εμάς θέλουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, αλλά δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσουμε.

Με την συλλογή και την ανακύκλωση από καπάκια μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά κανένα.
Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθεια μας!!!
Αντιγράψτε,διαδώστε,κοινοποιήστε την αφίσα μας.Εκτυπώστε και βάλτε την σε όσους περισσότερους χώρους μπορείτε .Βάλτε ένα απλό κουτί και ξεκινήστε την συλλογή .
Βοηθήστε να χαρίσουμε αμαξίδια και χαμόγελα !!!
Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσάς)


Όσα Σχολεία, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, πολίτες, έμποροι, μεταφορείς κτλ της Ρόδου αλλά και οποιασδήποτε άλλης περιοχής επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στο μεγάλο αυτό εγχείρημα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.